Godt nytt slektsgranskerår!

archivenyttar2Godt nytt år og takk for det gamle! Nå er det kun fire år til 1920-tellingen slippes! Med mindre lovgiverne forandrer mening med hensyn til sperrefrist og frigir dataene tidligere. Uansett så er det annet å se fram til i det nye året: Digitalarkivet (med god hjelp fra lag og privatpersoner) slipper data som aldri før, og den nye løsningen for skannede bøker blir bedre og bedre, samt at Nasjonalbiblioteket holder koken med sitt enorme digitaliseringsprosjekt. Her hos slektsgransker.no er det blant annet, i tillegg til det tidligere lovte oversikten over slektsprogrammer som kommer snart, planer om å fortsette med indeksering og lenking til digitaliserte bygdebøker i Hedmark, samt et prosjekt om innføring i bruk av digitalarkivet for helt ferske nybegynnere. Og mye mer!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.