Vi presenterer: Slektsverktøy

Hvilket prestegjeld tilhørte Kvikne i 1792? Er det noen kirkegård ved Sand kirke? Hvilken kirke er det sannsynlig at min tipp-tipp-oldemor som bodde på Furulund i Vang i 1861 ble konfirmert i? Alle disse og mange flere spørsmål kan du få hjelp til å besvare med slektsgransker.no sitt nye slektsverktøy: Oversikt over Kirker i Hedmark!

tabell-illus

Jeg har forsøkt å samle relevant informasjon om samtlige nåværende kirker i Den norske kirke i Hedmark i en hendig tabell, med et superraskt søk og klikkbar lenke til geografisk plassering. Det er litt av et puslespill å sette sammen disse dataene, og av og til er det motstridende opplysninger i kildene, så som alltid – vær kildekritisk, også til mine opplysninger!

Ta en titt på oversikten her

Flere verktøy kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.