Hamar Arbeiderblad sitt arkiv omsider tilgjengelig

 

ha-logo

Mandag den 3. d.m. kom endelig nyheten jeg har ventet på i årevis – HA sitt arkiv blir tilgjengelig. Herre min hatt, det hadde spart meg for mye jobb om dette hadde vært klart tidligere! Jeg spurte i vår en kompis som har en jobb som er tilknyttet HA om han visste noe mer; han hadde testet det, men kunne ikke si noe mer om når det skulle være ferdig for allmennheten.

Men nå er det altså her – komplett fra 1925 (forhåpentligvis inkludert krigsårene, hvor det var mye trøbbel, og et navneskifte m.m.) I ekstase over å lese nyheten innbilte jeg meg at det var gratis – og det var det – så lenge man abonnerer på HA… Abonnement er herved bestilt.

Artikkel fra HA om saken her:

 «Dette er en gullgruve»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *