Slektsgranskerstudiet i Volda – som MOOC

moocvolda

Slektsgranskerstudiet ved Høgskulen i Volda – som er det eneste studiepoenggivende studiet på slektsgransking i Norge pr. i dag – hadde en pause i studieåret 14/15. Til høsten starter det opp igjen – men som MOOC. MOOC er en forkortelse for Massive Open Online Course eller massivt åpent nettkurs som er et (gratis) fjernundervisningskurs uten begrensning på antall deltakere, men som heller ikke gir noen formell kompetanse. Kurset skal i første omgang ta for seg del 1 av (det gamle) slektsgranskerstudiet. Ifølge sidene til studiet skal det bli mulighet for å melde seg på «studiepoeng-varianten» senere. Les mer på http://bit.ly/1Hs0zFv

Så er spørsmålet om det blir noe av del 3 av det ordinære studiet snart?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.