Nærkontakt med fortiden

nrkprogramI 1996/97, da undervisningsfjernsyn fortsatt ble laget og vist, sendte NRK en serie korte programmer kalt «Nærkontakt med fortiden» som omhandlet norsk sosialhistorie, med temaer som «Hjemmet», «Infrastruktur», «Underholdning» og «Religion». I oktober -96 ble programmet «Familie og slekt» vist, og dette tar utgangspunkt i to slektsforskere som forteller litt om sin slekt og deres historie. Temaene utdypes og kommenteres av autoriteter som Sølvi Sogner og Arne Bugge Amundsen. Programmet er til tider illustrert av underlige innslag/klipp, men vel verdt å se:

De andre programmer i serien ser også ut til å være verdt de drøye 20 minuttene de varer, selv om de ikke direkte har med slektsforskning å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.